Daha önce “Tıpış tıpış oy vereceksiniz!” diyordu, tepki görünce söylem değiştirdi “Lüksünüz yok, oylar CHP’ye” diyor. Yani, Y.CHP’ye.

Kim söylüyor bunu? Tayyip Erdoğan ile ortaklığı bozan Fethullah’ı koluna takıp seçim kazanma olasılığını bertaraf eden Kemal Kılıçdaroğlu. Kim söylüyor: Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanlığı seçimini rahat kazansın diye, Cumhuriyet düşmanı Ekmelettin İhsanoğlu’nu Mısırlardan getirip aday gösteren parti başkanı.

Milletin Y.CHP ile bir seçim daha yitirmeye, AKP’ye bir dönem daha katlanmaya tahammülü kalmış gibi.

Partide laik, Atatürükçü insanları barındırmayan. Var olanları kapı dışarı eden, laikleri, Atatürkçüleri partiye sokmayan parti başkanı.

Dincileri, bölücüleri baş tacı eden Dersimli Kemal!

Bu seçim arifesinde yine Fethullahçılarla, bölücülerle el ele, kol kola. Onlar için seçilecek sıralarda kontenjanlar hazır. Yani amaç, CHP’lilerin oylarıyla din tüccarlarını, bölücüleri, hainleri meclise sokmak.

CHP seçim kazanamazmış, kimin umurunda. Amaç, dinciler, bölücüler meclise girsin.

Bakın gazetelerdeki resimlere: Kılıçdaroğlu’nun bir kolunda, “Ulus devletin sonu geldi!” diyen ve çok lazımmış gibi “Kadın Kotası”ndan ite kaka parti meclisine sokulan dinci Mehmet Bekaroğlu; öteki kolunda  çok iyi bildiği gerçekleri unutmuş gibi “Dersim için bin kere özür diliyorum!” diye saçmalayan, yüce Atatürk’e  “Katil” diye hakaret eden,  haddini bilmez, bölücü Sezgin Tanrıkulu.

Resme bak, Y.CHP’ye oy vermek için sandığa koş. Koş ki dinciler, bölücüler meclise doluşsun.

Bir seçim daha (ne kadar olabiliyorsa) herkes özgür: sonrası karanlık! İçine sinen gider oyunu verir.

Yerel seçimlerde de yaşamadık mı aynısını? Dincisi, bölücüsü, eski ANAP’lısı şusu busu partiye doldurulup; hizmet etmiş, parti için gecesini gündüzüne katmış gönüllüler kapı dışarı edilmedi mi? 

TEK  ÇARE  VATAN  PARTİSİDİR                   

İşte bu ahvalde CHP’liler, hatta tüm yurttaşlar, öyle tek tük de değil, kitleler halinde Vatan Partisi’ne koşuyorlar. Vatan Partisi iktidar seçeneği olmuştur. Yüce Atatürk’ün altı oklu şanlı bayrağını Vatan Partililer dalgalandırmaktadır.

Y.CHP  OY BÖLEN  DURUMDADIR

Bu koşullarda Y.CHP’ye verilen her oy boşa gidecek oydur. Bu da maalesef iktidarın (işine yarar bile diyemiyorum) ülke için kötü emellerine hizmet edecektir. Bu güne kadar hiçbir umut vermediği halde “Oylar bölünmesin” düşüncesiyle Y.CHP’ye verilen oylar gerçek adreslerine yönelmiştir. Doğru adres, her siyasal görüşten vatanseverin tercihi olan Vatan Partisi’dir.

Y.CHP’DE BARAJ  ALTINDA  KALMA TELİKESİ  VARDIR

Dost acı söyler. Maalesef 7 Haziran seçimleri CHP’nin Y.CHP görünümüyle yine baraj altında kalma seçimi olacak gibi görünüyor.

SONUÇ

Türk Milleti olarak Y.CHP ile bir seçim daha yitirme lüksümüz yok.

AKP’den kurtuluşun yolu Vatan Partisi’nde bütünleşmekten geçiyor.

Çözüm Vatan’da.