Ziyaretler kapsamında bugün sabah beraberindeki ekip ile birlikte Bayındır Kızılkeçili ve Lütuflar Mahallelerine ziyarette bulunan Sesli Lütuflar Mahallesinde vatandaşlarla birlikte kahvaltı yaptı.

Belediye Başkan Yardımcıları Ruhi Akşan, Z. Murat Çabuk, Hurşit Uslu ve İşletme ve İştirakler Müdür Vekili Ferda Yiğit ile birlikte ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, vatandaşın sorunlarını dinledi ve çözüm için not aldı. Mahalle sakinlerinin içme suyu kuyularının yetersiz olduğu şikayetlerini dinleyen Sesli, “ Bu sıkıntıyı hemen Büyükşehir Belediyesi ile paylaşacağım. Başkan yardımcılarım ve ekibimle sizleri sık sık ziyaret edeceğiz. Sorunlarınıza çözüm bulmanın yollarını arıyoruz. Talebiniz doğrultusunda cuma günleri Bayındır pazarına ulaşımınızı kolaylaştırmak istiyoruz bu konuda elimizden geleni yapacağız ”

“ Tarafsız bir belediye başkanıyım”

Mahallede düğünlerin yapıldığı alanın üstünün kapatılması ile ilgili vatandaşın taleplerini alan Sesli, ulaşım yollarının genişletilmesi ve parke taşlarının döşenmesi ile ilgili notlarını aldı.  Daha sonra mahalle sakinlerinden Yusuf Sandallık ve eşini evinde ziyaret ederek sağlıklı yaşam hakkında tavsiyelerde bulundu. Dr. Ufuk Sesli, belediye başkanlığından önce, tıp doktorluğu ve aile hekimliği yapmış olması nedeniyle sık sık sağlık sorunlarını anlatan vatandaşlara da faydalı bilgiler vermeyi sürdürüyor.

Tarafsız bir belediye başkanı  olduğunun altını çizen Sesli; “ Sizlere bir telefon kadar yakınım. Her zaman belediyemizi arayabilirsiniz. Başkan olduğumdan bu yana belediye de ikinci kez telefon çaldığını duymadım. Arkadaşlarım çözüm odaklı çalışmalarını sürdürüyor ve görevimiz süresince de böyle devam edecek” ifadesini kullandı.

Kızılkeçili Camisi Bakımdan Geçirilecek

Lütuflar Mahallesi ziyaretinin ardından Kızılkeçili Mahallesi’ne geçen Başkan Sesli ve beraberindeki ekip muhtarlık ve misafir evinde yaşanan eksiklikleri not aldı. Özellikle boya badana işlemleri, su ve elektrik tesisatlarının düzenlenmesi konusunda çalışmaların başlayacağını açıklayan ekipler Kızılkeçili Camisii  bodrum katında, kirişlerin çürümesi nedeniyle çürüyen duvarların güçlendirileceğini ve bodrum katının temizliğinin yapılacağını belirtti. Cami bahçesinde yaz kuran kursuna katılan çocuklarla sohbet eden Başkan Sesli, birer hatıra fotoğrafı çektirerek gezisini tamamladı. Sesli son olarak, Bayındır’ın tüm noktalarına eşit hizmet politikası ile çalışmalarına devam edeceğini vurguladı.

  HABER: MEHMET AKİF AVŞAR

Editör: Haber Merkezi