Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, ihalelerin şeffaf bir şekilde yürütülmesi için, kamera kaydı uygulamasını sürdürüyor. Çırpı ve Yeşilova mahallelerinde yer alan taşınmazlar için yapılan ihale bu özveri ile tamamlandı. Bütünşehir Yasası sonrası, komisyon tarafından Bayındır Belediyesi’ne devredilen Yeşilova mahallesindeki taşınmazın ihalesi sonuçlandı.

Yeşilova mahallesinde yer alan eski düğün salonu ve kahvehaneyi de içine alan 1047 metrekare alanı kapsayan taşınmaz, aylık 1015 TL + KDV bedel karşılığında Muhlis Altun’da kaldı. Şehmuz Yüksel ile birlikte açık artırma usulü ihaleye giren Altun, 3 yıl boyunca işletmenin kiracısı olacak. İhale komisyonunda yer alan yetkililer 15 iş günü içerisinde, eksikliklerin tamamlanarak sözleşme imzalayacaklar.

Çırpı Eski Belediye Binası Halil Nurtok’un

Çırpı Mahallesi’nde bulunan belediye eski hizmet binası ihalesine iki isim katıldı. Özgür Çıplak ve Halil Nurtok, 400 TL + KDV muhammen bedel ile başlayan ihalede yarışırken, 415 TL + KDV aylık bedeli ödemeyi taahhüt eden Halil Nurtok taşınmazın yeni kiracısı oldu. Nurtok, taşınmazı 3 ay içinde ruhsatlandırarak, 3 yıl kullanım hakkına sahip olacak. İhalelerin ardından kısa bir görüş bildiren Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli; “ Kazanan isimleri tebrik ediyorum. Umarım hem vatandaşlarımız hem de Bayındırımız için hayırlı olur. Bayındır Belediyesi’nde yapılan ihaleler herkese açık, şeffaflık içerisinde devam ediyor. Bundan sonraki ihalelerimiz de kayıt altına alınarak sitemizde yayınlanacaktır”

 

Editör: Haber Merkezi