HABER: AYŞE AKYÜZ

 Ödemiş Emniyet Müdürü Okan Kestek bir basın toplantısı düzenleyerek ilçede son günlerde meydana gelen trafik kazalarında motorların etkisinin büyük olduğunu açıkladı.

Kestek konuşmasında, “Motorlara karşı emniyet müdürlüğümüz bugünden itibaren sıkı bir çalışma içerisine girmiştir. Sürat yapan, kasksız motora binen, pazar yerleri içerisinde motoruyla sorumsuzca dolaşan, Salı Pazarı ve Çamlık gibi halkın dinlenme yerlerinde Ödemişlileri, sürat yaparak ve egzoz çıkararak gürültüyle rahatsız eden motor sürücülerine karşı adeta savaş açtık. Ekiplerimiz gece gündüz demeden kazalara meydan veren ve Trafikte tehlikeli hareketler yapan, halkı rahatsız eden ve kasksız dolaşan motor sürücülerinin plakaları tespit edilerek evlerine cezaları gönderilecektir“ dedi.

Motorlu taşıt kullanan sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunarak konuşan Kestek, “Bu konuda motor sürücülerimizin dikkatli olmalarını istiyoruz. Bunun yanında, Trafikte tehlike yaratan ve halkı rahatsız eden motor sürücülerinin hemen 155 bildirilmesini bekliyoruz. Halkımızdan yardım beklerken, sürücülerimizden de bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz” dedi.

Ödemiş Emniyet Müdürlüğünün açıklamasının ardından akşam saatlerinde Ödemiş Trafik Tescil Denetleme ekipleri tarafından Ödemiş’in farklı noktalarında 15 adet motorlu araca eksiklerinden dolayı el konuldu.

 

Editör: Haber Merkezi