Haber:Faruk ÇARK


Ödemiş’te evden çıkarak işe gitmek için aracına binmek üzereyken motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğrayan Niyazi Dülger’in (56) cinayet zanlısı olarak bir kişi daha yakalandı.

Olay tarihinden sonra soruşturmasını derinleştiren Ödemiş Cumhuriyet Savcılığının yapmış oldukları geniş kapsamlı çalışmalar neticesinde üç kişi tutuklanarak, Ödemiş M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderilmişti.

Cinayetle ilgili soruşturmaları sürdüren Cumhuriyet Savcılığı geçtiğimiz hafta Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ilk celsedeki duruşmada ise tanık olarak çağrılan ve alınan ifadeler doğrultusunda Ağır Ceza Mahkemesinde bir kişi daha tutuklanarak Ödemiş Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

İşlenen cinayetten sonra olay yeri inceleme ekipleri tarafından alınan parmak izi örnekleri kiriminal laboratuara gönderilerek inceleme yapılması istendi. Laboratuar sonuçlarının örneklerinde barut izi çıkan K.C. Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden ilk duruşmada tanık olarak geldiği davada tutuklandı. Dülger, cinayetiyle ilgili tutuklu sayısı dört kişiye yükseldi.  

Ödemiş’te 15 Şubat 2013 tarihinde İnönü Mahallesi, Lise Caddesi üzerinde 53 numaralı evde oturan Niyazi Dülger işlettiği lokantaya gitmek için evinden çıktı. Park halinde 35 FP 584 plakalı aracına bindiği sırada Niyazi Dülger yanına yaklaşan motosikletli kişi tarafından üzerine 13 el ataş edilmek suretiyle kurşunlara hedef olması neticesinde bulunduğu yerde yaşamını yitirmişti.

 

Editör: Haber Merkezi