İki yıldır Tire, Torbalı ve çevresinde faaliyet gösteren Efes Özel Güvenlik Kursu, Ödemiş ilçesin ve çevresinde güvenlik sertifikası almak isteyen vatandaşların hizmetinde. 

Uzman eğitimci kadrosu ile silahlı, silahsız ve yenileme sertifikalarının Efes Özel Güvenlik Kursu’nda verilmekte olduğunu söyleyen Efes Özel Güvenlik Kursu Kurucu Müdürü Fuat Ölgen, “Kursumuzu başarıyla bitiren mezunlarımızın işe yerleşmeleri konusunda da yardımcı olmaktayız. Bugüne kadar mezun ettiğimiz adayların yüzde 90’ına yakın bölümünü Torbalı’daki fabrika, hastane ve ayrıca turistik bölgelerimizdeki otellere yerleştirdik” dedi. 

GÜVENLİK SERTİFİKALARINDA YÜZDE 40’A VARAN İNDİRİM 

İzmir ve çevresinde faaliyet gösteren güvenlik kursları arasındaki fiyatlandırma politikası ile kursiyerlere en ekonomik şekilde sertifika vermekte olduklarını söyleyen Ölgen, “Efes Özel Güvenlik Kursu olarak işsiz gençlerimizi askeri ücretin üzerinde sigortalı iş sahibi ettik. Ayrıca kursiyerlerimize silahlı, silahsız ve yenileme sertifikalarında yüzde 40’a varan indirimler sunuyoruz. Güvenlik sertifikası almak isteyen tüm arkadaşlarımızı bu kampanyadan yararlanmaya davet ediyoruz. Kayıtlarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Bize ulaşmak isteyen adaylar Yerel Güç gazetesinde yayınlanan reklam bilgilerinden bize ulaşabilirler” şeklinde konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi