Haber: Nazif HARUPÇU



Bu sene 13.sü düzenlenen Miss & Mr Model Of Turkey 2013 model yarışmasında fotoğraf gönderen Ödemişli Musa Çavdar 3200 kişi arasında yapılan elemede finallere kaldı.

2 Eylül 2013 tarihinde de İzmir Açık Hava Tiyatrosunda İzmirli ünlü modacı Ertan Kayıtkent’in destek verdiği yarışmada jüri üyeliklerini de Uğurkan Erez, Hakan Akkaya, Özge Ulusoy gibi isimler yer alacak.

18-24 yaş arası gençler arasında modellik yapmak isteyen gençlerin önünü açan Rönesans ajans yetenekli gençleri de moda dünyasına kazandıracak.İzmir’de final yarışları da Number1 TV’den canlı yayınlanacak.

Ödemiş’ten geçtiğimiz yıl Muzaffer Kula Lisesinden mezun olan ve şu an Denizli Pamukkale Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde okuyan Musa Çavdar’da Ödemiş sokaklarında çektirdiği pozları ile başvuru yaptığı Miss & Mr Model Of Turkey 2013 Yarışmasında finallere kaldı.

Musa Çavdar açıklamasında, “1995 Ödemiş doğumluyum. Arkadaşlarım bana hep modellik yarışmalarına katılmamı tavsiye ediyordu.  Ben de İstanbul best model ajansına kayıt oldum. Daha sonra Ödemiş sokaklarında doğal ortamda çekildiğim fotoğrafları ajansa gönderdim. 5 Ağustos tarihinde de son başvuruların ardından yapılan elemelerde 3200 kişi arasından elemeleri kazanarak finale kaldım. Şu an çeşitli yerlerde fotoğraf çekimlerimiz devam etmekte. 2 Eylül tarihinde de finaller var.
Ödemişli arkadaşlarıma da selam ediyorum. En kısa sürede Number 1 TV’de yapılacak finallerde görüşmek üzere.” dedi

Editör: Haber Merkezi