Din hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülmesi için İzmir İl Müftülüğü ile ilçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, koordinasyonu  güçlendirmek, Din hizmetlerinde  verimliliği artırmak ve yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla her ay İzmir’in farklı bir ilçesinde planlanan ilçe müftüleri Temmuz ayı toplantısı, Perşembe günü Ödemiş’te yapıldı. 

CAMİLER HEP AÇIK OLMALI

Toplantısı, İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu’nun başkanlığında Ödemiş’in Gölcük Beldesi’ndeki Prenses Otel’de yapıldı. İki oturum şeklinde gerçekleştirilen toplantının birinci oturumunda Personel Hizmetleri ile Eğitim Hizmetleri hakkındaki konular gündeme geldi. İkinci oturumda ise Din Hizmetleri ile İdari Hizmetler konuları görüşüldü.

İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu, “Yıl içerisinde görevlilere diksiyon ve stres yönetimi dersleri verilmeli, yaz kurslarına devam eden öğrencilere sportif faaliyetler konusunda destek olunmalı, yaz kursunda öğrenci olsun ya da olmasın camiler açık tutulmalı ve daha sağlıklı mekânlar haline getirilmeli. Öte yandan cami müştemilatının ve avlu kısımlarının bakımlı ve göze de hitap eder duruma getirilmeli” dedi.

Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi