HABER: Nazif HARUPÇU

Ödemiş’e bağlı Bademli Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan ve Festival Alanı üstünde bulunan yeni park ve çay bahçesi, gece ayrı gündüz ayrı güzelliği ile göz kamaştırıyor.

HALKIMIZA FERAH ALANLAR SUNUYORUZ

Bademli Belediye Başkanı Selahattin Kundak, “Bademli Beldemiz doğası, kültürel dokusu ve serin havası ile vatandaşlarımızı dinlendiren bir yer. Beldemizde, halkımıza daha ferah alanlar sunmak üzere başlattığımız çalışmalarımıza, festival alanında da doğal dokuyu bozmadan yaptığımız düzenleme ile şimdi de festival alanı üzerinde bulunan alana çay bahçesi, park alanı yaptık. Daha önceki yıllarda yapmış olduğumuz kamulaştırmalar ile 3 adet parseli alarak park düzenlemesini tamamladık. Bu alan içerisinde konaklamak isteyen vatandaşlarımız için dubleks bir bina ve güzergahta projesine göre şelaleler, çocuk oyun alanları, kamelyalar, piknik alanları, çay bahçesi, çay ocağı, tuvaletler ve ağaçlandırma, ışıklandırma sistemleri ile piknik yapmak isteyen misafirlerimize daha sağlıklı ortamı hazır hale getirdik” dedi.

Park ve düzenleme projeleri için Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan 140 bin lira para yardımı aldıklarını söyleyen Başkan Kundak, “Bu yeni çay bahçesi ve şelale alanlı dinlenme yerini önümüzdeki günlerde hizmete açmayı hedefliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi